Mutasd meg, hol laksz - és megmondom, ki vagy. Ember és dizájn egymás kiegészítői. A lakni passzív ige - belakni valamit aktívan kell. Belsőépítész, lakberendező). | Ez a weboldal Google keresőoptimalizálás alatt áll. - Honlapoptimalizálás és linképítés a jobb helyzésért!

2008. december 15., hétfő

Belsőépítészeti tervezés - Keisz Gellért

Ezt a posztot 2012-ben picit módosítottam, lévén Gellért barátom új oldalakat indított, így a 2008-ban készült  alábbi bemutató linkjeit újakra cseréltem. A szöveget és képeket változatlanul hagytam.

Megújult, nagyon szép lett és új helyen is elérhetővé vált Keisz Gellért barátunk weboldala. Itt is írok róla: Belsőépítészeti tervezés. És ez alatt a link alatt található maga az új honlap: Belsőépítészeti tervezés. Szakmai blogot is indított, ezen most aktuálisan egy vele készült hosszabb interjú olvasható. Ugrás a blogra: belsőépítészeti tervezés. Mindezek az újítások azzal kapcsolatosak, hogy Geli kiterjesztette profilját: míg eddig főleg patikatervezéssel foglalkozott, most már általánosabb értelemben teljesít iparművészeti, belsőépítészeti megrendeléseket. Igen szépek a munkái, igényesek, ízlésesek és funkciójuknak a legjobban megfelelőek. Néhány munkája itt látható:







További képek és minden részlet a honlapon: belsőépítészeti tervezés

Ez egy tükörposzt. Eredetije itt olvasható: belsőépítészeti tervezés
net marketing módszerek

(K)G-Stúdió
Keisz Gellért tér- és formatervező iparművész