Mutasd meg, hol laksz - és megmondom, ki vagy. Ember és dizájn egymás kiegészítői. A lakni passzív ige - belakni valamit aktívan kell. Belsőépítész, lakberendező). | Ez a weboldal Google keresőoptimalizálás alatt áll. - Honlapoptimalizálás és linképítés a jobb helyzésért!

2013. április 14., vasárnap

Faldekoráció


Nagyon széppé varázsolhatjuk szobánk üres falát egy csodálatos faldekorációval. Ezeket szinte bárhol megrendelhetjük. Saját grafika, minta,  bármilyen  méretben és színösszeállításban.



Speciális fóliából készülnek, melyek beltéri felhasználásra alkalmasak. 80 mikron vastag, lágy PVC fóliából készülnek, matt felületűek, vízállóak. Felragasztható festett falra, fűrészporos és egyéb tapétára, csempére és minden olyan felületre melyen a fólia tapadása megfelelő. Gyenge ragasztó erejének köszönhetően eltávolítható a falról és a tapétáról, mindemellett megfelelő tapadást biztosít. Felragasztása egyszerű, egy kis kézügyességgel bárki könnyedén felragaszthatja. Részletes ragasztási útmutatót küldök.
A dekoráció három rétegben érkezik Önhöz. Az alsó réteg a hordozó papír, a középső réteg lesz a faldekoráció, a felső réteg az átvivő fólia, mely segítséget nyújt a felragasztásban.

Eltávolítása jelentős mértékben függ a fal minőségétől. Megfelelő minőségű falról, a fal károsodása nélkül eltávolítható, de erre nincs garancia. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése