Mutasd meg, hol laksz - és megmondom, ki vagy. Ember és dizájn egymás kiegészítői. A lakni passzív ige - belakni valamit aktívan kell. Belsőépítész, lakberendező). | Ez a weboldal Google keresőoptimalizálás alatt áll. - Honlapoptimalizálás és linképítés a jobb helyzésért!

2013. április 26., péntek

Lakásdekoráció


Minden, ami burkol és dekorál - renouveaux.eu. Ma már sokféle módon dekorálhatjuk szobáinkat. Belsőépítészként fontosnak tartom, hogy ne csak textilekkel, úgy mint párna, függöny vagy vázákkal, gyertyákkal, festményekkel, növényekkel dekoráljunk, hanem merjünk határozottabban beleavatkozni az enteriőrbe.


Én személy szerint felváltanám a már "csontig rágott" mediterrán színekben úszó belvárosi lakások és otthonok falait, egy jól kiválasztott, stílusban a tulajdonoshoz illő falburkolatra, ami lehet tapéta, mozaik vagy egy különleges strukturált felületű burkolat.
Igaz, mára már bátrabban használnak az emberek tapétát az otthonaikba, melegebb és hangulatosabb légkört teremtve velük. A leggyakrabban tapétázott felület az ágy mögötti fal, de alkalmazhatjuk az előszobában is, már az érkezésnél megalapozva a kívánt hangulatot. Mivel a kínálat kimeríthetetlen, találkozhatunk vízálló tapétákkal is, melyek jól funkcionálhatnak és feldobhatják fürdőszobánkat is. Léteznek minta nélküli darabok, ezeket kombinálhatjuk a mintázottakkal, így teljesen felváltva a falfestést. Nagyon különlegesek a bőr hatású, steppelt textilekre hajazó tapéták is, némelyiknek 3D-s hatást kölcsönöztek, valamint a ténylegesen bőrből készült darabok, melyek nagyon dinamikus és elegáns hatást keltenek.




















A jól megválasztott bútorokkal, színekkel, ötletes kiegészítőkkel kifejezhetjük önmagunkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése