Mutasd meg, hol laksz, hol dolgozol, hol alszol - és én megmondom, ki vagy. Az embert formálja környezete, de az ember is formálja környezetét. A lakni passzív ige - belakni valamit aktívan kell. (Dr. Bodolay Klára belsőépítész). - Ez a weboldal diszperzív Google-optimalizálás alatt áll. - Honlapoptimalizálás és linképítés a jobb Google-helyzésért!

2013. április 2., kedd

Tavaszi dekorációs ötletek


Itt a tavasz. Elkezdtem keresgélni, hogy milyen tavaszi dekorációval lehetne feldobni a  gyerekszobát.

Rengeteg motívumból választhatsz. A madarak, virágok, fák, pillangók jöhetnek minden mennyiségben. Készíthetsz füzéreket papírból kivágott nyuszikból vagy tojásokból.
Csempészhetsz egy kis tavaszi hangulatot a gyerekszobába úgy, hogy valamilyen virág mintás ágyneműt vagy ágytakarót teszel fel. Akár a függönyt is lecserélheted most virágosra.De egy-két vidám, tavaszi hangulatú képet is kirakhatsz a falra. Akár saját kezűleg is készíthetsz egy nyuszit vagy madarakat ábrázoló képet. Ha csak a sziluettjét kivágod mondjuk a nyuszinak, és azt valamilyen színes alapra ragasztod, és szerzel hozzá egy szép keretet, máris kapsz egy egyszerű húsvéti dekorációt a gyerekszobába.


Gyermekeinket is jobb kedvre deríti a hangulatos, vidám, tavaszias dekoráció.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése