Mutasd meg, hol laksz - és megmondom, ki vagy. Ember és dizájn egymás kiegészítői. A lakni passzív ige - belakni valamit aktívan kell. Belsőépítész, lakberendező). | Ez a weboldal Google keresőoptimalizálás alatt áll. - Honlapoptimalizálás és linképítés a jobb helyzésért!

2013. szeptember 1., vasárnap

Így néznek majd ki a kórházak 2020-ban?

El sem tudjuk képzelni, hogy mennyivel változhatnak kórházaink. Antimikrobiális anyagok, íves falak és számítástechnika jellemzik a jövő kórházi szobáit.

A kórházi körülmények külföldön is sok helyen kívánnivalót hagynak maguk után - csakúgy, mint hazánkban. A Daily Mail nemrégiben megjelent cikke szerint Nagy-Britanniában ezen az úgynevezett Patient Room 2020 - vagyis Betegszoba 2020 - projekt segítségével kívánnak változtatni. A kórházi ellátás korszerűsítése a NXT Health nevű nonpfrofit cég tervei alapján valósulna meg. A high tech kórházak hét év múlva valósággá váló látványtervei, az alábbi képeken láthatóak,  amelyet most mutattak be a New York-i DuPont Corian Design Studióban.

dizájn

dizájn

A NXT Health Patient Room 2020 célja, hogy javítsák a betegek  kórházzal kapcsolatos tapasztalatait, és megkönnyítsék a kórházi dolgozók munkáját. A minimalista dizájn, az ívelt fehér panelek és az alumíniumtárgyak bepillantást nyújtanak a jövőbe.
Reméljük tényleg ilyen korszerű kórházaink lesznek, bár soha ne keljen oda kerülnünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése