Mutasd meg, hol laksz, hol dolgozol, hol alszol - és én megmondom, ki vagy. Az embert formálja környezete, de az ember is formálja környezetét. A lakni passzív ige - belakni valamit aktívan kell. (Dr. Bodolay Klára belsőépítész). - Ez a weboldal diszperzív Google-optimalizálás alatt áll. - Honlapoptimalizálás és linképítés a jobb Google-helyzésért!

2013. szeptember 16., hétfő

Maximál-dizájn

A kedvenc stílusaim közé tartozik, a "Maximál-stílus" mint a neve is sejteti a minimál szöges ellentéte. Semmi rendezettség, geometrikus forma, vagy egyszerűség, annál inkább a színek és formák sokasága.

dizájn

A bútorok, kiegészítők, és textilek eklektikus sokszínűsége, a terek minél nagyobb kihasználtsága jellemzi. Jó ízlés, kifinomult érzék, és jó szakmai felkészültség kell a maximál tervezéséhez, mert könnyű átcsúszni egy zsúfolt giccses, hivalkodó berendezésbe.
A jól tervezet maximál eredményeként a túlburjánzó formák és változatos színek egy soha meg nem unható enteriőrt hoznak létre. Nem mindenki szereti ezt a maximális zsúfoltságot, de vannak akiknek meg nagyon is bejön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése