Mutasd meg, hol laksz - és megmondom, ki vagy. Ember és dizájn egymás kiegészítői. A lakni passzív ige - belakni valamit aktívan kell. Belsőépítész, lakberendező). | Ez a weboldal Google keresőoptimalizálás alatt áll. - Honlapoptimalizálás és linképítés a jobb helyzésért!

2015. március 4., szerda

Télikert-design: mi illik az üvegszobába

Abban a design-szakemberek is egyetértenek, hogy ízlésekről vitatkozni fölösleges. Akinek szerintünk rossz az ízlése, annak az a szép, ami nekünk nem. Aki műkőből faragott szobrokat szeretne elhelyezni műgyep szőnyegen egy konstruktivista szerkezetű télikertben, az erről úgysem tudjuk lebeszélni. Ha ellenkezik az elveinkkel az ilyen szupergiccs, ne vállaljuk a kivitelezést - majd megcsinálja valaki más.


Másvalaki szökőkútban gondolkozik. Egy üvegkupolás, íves télikertben, harmonizáló berendezési tárgyakkal ez akkor is megvalósítható a jóízlés keretein belül, ha szerintünk egy szobros szökőkút nem annyira szép, hogy érdemes a hasznos teret elrabolni vele.



A modern, egyébként stílusosan berendezett télikertet is agyon lehet ütni valami borzadállyal. Az otromba tűzhely a kéménykürtő meg is öli az enteriőrt.  





Szerintünk egy korszerű télikert visszafogott, de elegáns. Egyenes formák, tartózkodó színvilág, praktikusan kihasznált terek és berendezések. Valami ilyesmi:

Meleg színek, kellemes pasztell puhaság egy ízléses modert télikertben

Az építményhez illő garnitúra a kényelmi szempontokat és kellemes látványt egyaránt szolgálja


Tartózkodó elegancia - kényelem és praktikum a kellemes télikertben. Valamivel több növény azért ide elférne.