Mutasd meg, hol laksz - és megmondom, ki vagy. Ember és dizájn egymás kiegészítői. A lakni passzív ige - belakni valamit aktívan kell. Belsőépítész, lakberendező). | Ez a weboldal Google keresőoptimalizálás alatt áll. - Honlapoptimalizálás és linképítés a jobb helyzésért!

2015. augusztus 30., vasárnap

Kiadó lakás: Ungvár. Wi-Fi van!

kiadó lakás ungvár - kárpátalja
A kiadó ungvári lakás világos nappalija - tévézéshez leredőnyözve
A Dizájn Blog ritkán ad hírt eladó ingatlanokról vagy kiadó lakásokról, de most némileg egzotikus helyen, a kárpátaljai Ungváron (Ukrajna) bukkantunk ízlésesen berendezett kiadó lakásra - ráadásul a városközpontban.
A kárpáti régió évtizedeken terra incognita volt a magyarországi lakosság többsége számára; a szocialista érában felnövő nemzedék jószerével azt sem tudta, hol van Kárpátalja, s azt még kevésbé, hogy ott magyarok élnek.
A rendszerváltás után konjunktúrája lett a határon túli területeknek, jelentőssé vált az érdeklődés és a turistaforgalom. Még mielőtt azonban a zöld turizmus felvirágozhatott volna vagy a kárpátaljai ingatlanpiac igazán felkelthette volna a magyarországi befektetők érdeklődését, ki is tört előbb a gazdasági világválság, majd az ukrajnai háború.
A mai körülmények között az érdeklődés csekély, de azért mindig akadnak vállalkozók, akik fantáziát látnak Kárpátaljában és olykor hónapokat töltenek egy-egy kereskedelmi projekt nyélbeütése végett Ungváron, Beregszászban, Munkácson. A szállodai árak ezekben a városokban aránytalanul magasak a gyakran kezdetleges szolgáltatásokhoz képest, és sokkal kényelmesebb lakás bérelni. A kínálat nem túl nagy, a választék ritkán terjed ki komfortos lakásokra. Ám mi egy ilyenre bukkantunk Ungvár központjában. A háromszobás ingatlan teljesen berendezett és felszerelt, a bútor új, mint ahogy az elektromos berendezések is hűtőszekrénytől a műholdas TV-készülékig, amelyen igen sok magyar csatorna is fogható. A lakásban van WiFi, így a bérlő széles sávú internetet használhat, ami benne van a havi díjban. Az intenethálózat olyan ungvári szervergépre csatlakozik, amelynek igen gyors az elérési sebessége az EU országai felé, így a kiadó lakásban böngésző észre sem veszi, hogy nem Budapesten van.
Az ízlésesen berendezett helyiségek mindenki számára a kényelmet és otthonosság érzetét keltik, a falakon jeles kárpátaljai festőművész képei függenek.  



Háromszobás komfortos kiadó lakás Ungváron. Teljesen berendezett, kaució fizetése nélkül azonnal beköltözhető új lakás kiadó Ungvár város központjában - Bercsényi utca eleje. WiFi van, VPS szerver bérelhető az ungvári szerverszolgáltatók gerinchálózatra kötött szervertermében. Ungvári lakás, ízléses berendezés, kiadó ingatlan, kárpátalja - ungvár, wifi-kártya, vps szerver elhelyzés vagy bérlés, laptop Wi-Fi kártya szerviz Budapest szerverterem