Mutasd meg, hol laksz - és megmondom, ki vagy. Ember és dizájn egymás kiegészítői. A lakni passzív ige - belakni valamit aktívan kell. Belsőépítész, lakberendező). | Ez a weboldal Google keresőoptimalizálás alatt áll. - Honlapoptimalizálás és linképítés a jobb helyzésért!

2013. április 6., szombat

Fekete - fehér


Szerintem a legérdekesebb színkombináció a fekete - fehér. A minimalista vonalvezetésű bútorok üvegajtóira szitanyomással készített, barokkos fűszerezésű, elegáns virágminták, a trendi fekete-fehér színkombináció és a mennyezetről lógó kristály csillár a luxus érzetét hangsúlyozza. Szépen összehangolt organikus mintázat és szögletes formák. A falra függesztett magas szekrények és a két mosdó közé helyezett álló tükör függőleges vonalait erősíti a tükör elé belógatott két lámpa. A hosszú szálú szőnyeg és az öltöző fotel erősíti a szoba-hangulatot.
Tisztántarthatóság szempontjából nagyon praktikus megoldás a modern, falra szerelt csaptelep, amely egy kis nosztalgiát is csempész az enteriőrbe, hiszen elődje a falikút volt. A fekete-fehér egyhangúságába életet lehelhet egy csöppnyi szín: legyen az egy színes törölköző vagy egy csokor virág.

Csillogó fekete

A buja, nőies hangulatú, modern fürdőszobában meghatározó elemek a fényes fekete bútorok, melyek komorságát szépen oldja a lila és rózsaszín pálmaleveles falburkolat. A sűrűn hullámos frontú szekrényre üveg teletetős mosdót helyeztek. Az üveg pult besüllyesztése maga a mosdó, s ez a megoldás tisztántarthatóság szempontjából nagyon ideális, hiszen egy mozdulattal letörölhető az egész felület anélkül, hogy a mosdó és a mosdópult közötti résbe belemenne a piszok. 
Szokatlan megoldás a feketére festett, halszálka mintában lerakott parketta, amelyre anyagcsíkokból összevarrt szőnyeg került. A lágy esésű függönyök, és a burkolatváltás nélküli padló összekapcsolja a fürdőt a mellette lévő szobával, ezzel is növelve a teret. Legyünk óvatosak, találjuk meg az egyensúlyt a színekkel, a világítással, színes bútorokkal.

1 megjegyzés:

  1. én is nagyon szeretem a fekete-fehér megoldásokat. Ez egy mindig elegáns kombináció, még akkor is megmarad az elegáns hatása, ha telepakoljuk a fürdöt mindenféle kiegészítövel. Az utolsó képen a csempe helyett használt feketére festett parketta nagyon ötletes! Martina

    VálaszTörlés