Mutasd meg, hol laksz - és megmondom, ki vagy. Ember és dizájn egymás kiegészítői. A lakni passzív ige - belakni valamit aktívan kell. (Dr. Bodolay Klára belsőépítész, lakberendező). | Ez a weboldal kulcsszavas keresőoptimalizálás alatt áll. - Honlapoptimalizálás és linképítés a jobb Google-helyzésért!

Lakberendezés - Függöny - Szőnyeg

Függöny


A függöny mindent eltakar... (Meg olykor fel is gördül.) Véd a világosságtól, a nyilvánosságtól. Létezik továbbá permetfüggöny, esőfüggöny. De normális esetben nem folyadékcseppekből áll, hanem a függöny valamiféle textíliából (vagy ennek funkcióit ellátó) készített lepel, melyet az ablakok elsötétítésére, térelválasztásra, a szobák díszítésére használnak. Függönynek nevezik azt a színpadi bársonyleplet vagy vasredőny is, amely a nézőteret a színpadtól elválasztja. A függöny sajátsága, mint neve is mutatja, hogy szabadon függ, alálóg, nincs kifeszítve.

Szőnyeg, repülő szőnyeg


Speciális közlekedési eszköz a repülő szőnyeg. Előfordulási helye leginkább a keleti (perzsa) mesevilág.  Repülő szőnyeggel a mesehős, akár gonosz, akár jótevő, könnyedén legyőzi a távolságot. Ha gyermekként olvastak nekünk keleti meséket, minden bizonnyal álmodoztunk arról, hogy nekünk is legyen egy repülő szőnyegünk.

A szőnyeg az igényesen berendezett hagyományos lakás egyik legfontosabb kelléke.

Szőnyegbombázás = Árrobbanással járó bombaajánlat a lakberendezési szolgáltatásokban 

Lakberendező dizájnkörökben a műanyag ablak térhódítása mellett egy vadonatúj trendi divatőrület szedi ártatlan áldozatait. Éspedig: 

Új divat: Arvisura

Hordjön Ön is Arvisura-szabású honlapot! Optimalizáljon egyet magának a weben! 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése