Mutasd meg, hol laksz - és megmondom, ki vagy. Ember és dizájn egymás kiegészítői. A lakni passzív ige - belakni valamit aktívan kell. Belsőépítész, lakberendező). | Ez a weboldal Google keresőoptimalizálás alatt áll. - Honlapoptimalizálás és linképítés a jobb helyzésért!

2013. május 19., vasárnap

Dizájnos tapéták


Manapság a falakat már leginkább festeni szokták, de az új divatirányzat a természetes megoldások felé halad, így leginkább a meleg színekkel való fal festést szokták ajánlani a lakberendező szakemberek. A tapéták kiszorultak az utóbbi időben a piacról. Már hagyományos mintával szinte nem is lehet kapni ilyeneket. Csak a modern nagy mintákkal rendelkezőek vannak a piacon.A tapéták terén megfigyelhető az a változás, hogy nem a díszes, hanem a tarka és nagy színes mintákat tartalmazóak a divatosak. Ilyet azonban csak olyan lakásba lehet felragasztani a falra, ahol a bútorok sem régi vagy klasszikus stílusúak. Ugyanis nagyon összevissza hatása lesz a szobának egy modern tapétával a falon és régi kanapékkal.


A lakberendezők azt szokták ajánlani, hogy a tapétákat mindig úgy válasszuk, hogy azok inkább a klasszikusabb stílushoz legyenek közelebb, ugyanis nagyon gyorsan és dinamikusan változik a divat.

Ha szeretne vásárolni modern otthonába valami extra kinézetű tapétát, akkor menjen el egy szaküzletbe, mert ott lehet ilyeneket kapni.

Az emberek többsége már inkább festi a falakat. Ami megmaradt az a bordűr csík. Ez azonban aligha nevezhető tapétának, inkább csak egy díszítő elem.
Szerintem a  tapéta egy nagyon szép és esztétikus dolog, amely melegséget áraszt, és amelyet minden otthonba bátran ajánlok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése