Mutasd meg, hol laksz - és megmondom, ki vagy. Ember és dizájn egymás kiegészítői. A lakni passzív ige - belakni valamit aktívan kell. Belsőépítész, lakberendező). | Ez a weboldal Google keresőoptimalizálás alatt áll. - Honlapoptimalizálás és linképítés a jobb helyzésért!

2013. július 27., szombat

Angol és mediterrán stílusok találkozása

A stílusok közül mostanában a mediterrán a legfelkapottabb keverve egy kis angolossal. A mediterrán stílust a rusztikusság, a tartósság, és a vidámság jellemzi. A klasszikus angol stílus pedig a  nagy belmagasságú és alapterületű helyiségekben mutat szépen. Ez a kettő egyben pedig nagyon szépen mutat.

A dolgozósarok
A nappali védett zugában kecses vonalú íróasztalka áll. A fölötte, a falon függő olajfestmény igazi, mediterrán hangulatú boros csendélet, amely keretével, színvilágával remekül illeszkedik a stílusok találkozásául szolgáló nappaliba.

lakberendezés

A nappaliban
A nappali ablakain a hagyományos függönyözésen kívül római rolót is alkalmaztak. A meleg terrakotta színű függönyök anyagából készült párnák jól mutatnak a hasonló tónusú bőrkanapékon.

télikert szoba

A fürdőben
Igazán tágas és kényelmes fürdő tartozik a szülői hálóhoz. A natúr színű, kõ hatású csempe nyugalmat áraszt. Ebben a helyiségben a föld színek uralkodnak. A hatalmas, kerek kád íve egy részen befordul a hálószobába. Ettől az ívelt faltól a hálóhelyiség is különleges hangulatot kap.

angol fürdőszoba

A hálószobában
Kellemes, nyugtató hatású színek, lekerekített formák, nemes anyagok jellemzik a hálószoba berendezését. A drapp, a bézs, az óarany színek számára remek keretet ad az élénk csíkos függöny. Az ágytakaró anyagából készült díszpárnák közé néhány, a dekorfüggöny anyagából varrott darab is került.

mediterrán hálószoba

A konyhában
Az angolos és a mediterrán stílus kellemes találkozása a konyha, amelyet éppen olyan igényes, minőségi bútorokkal rendeztek be, mint a nappalit. Az olívabogyó mintás függöny és az ablakban nevelkedő fűszernövények csipetnyi délies hangulatot csempésznek az angolos konyhába, ahol természetesen a modern sütő is a régi sparheltekre emlékeztet.

konyha

Olvass az angol és mediterrán stílusú télikertekről is - másodlagos szolgáltatás - Vízkezelés: üvegház és télikert fertőtlenítése - vízkezelés. Angol és mediterrán stílusú lakberendezés, tervezés, dizájn. Bútor, függöny. Lakás, szoba és karibi télikert stílusos berendezése.

meditterán télikert
Karibi vagy mediterrán hangulatú télikert-pub - Télikertépítés, télikert gyártás és tervezés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése