Mutasd meg, hol laksz - és megmondom, ki vagy. Ember és dizájn egymás kiegészítői. A lakni passzív ige - belakni valamit aktívan kell. Belsőépítész, lakberendező). | Ez a weboldal Google keresőoptimalizálás alatt áll. - Honlapoptimalizálás és linképítés a jobb helyzésért!

2013. július 15., hétfő

Inspiráló nappali dizájn

Minden ember számára fontos, hogy a nappalija jól nézzen ki, kényelmes legyen, hisz minden lakásban központi szerepet tölt be – általában ez a legnagyobb helyiség is és itt történik a legtöbb családi esemény, itt töltjük a legtöbb időt. Fontos, hogy elegendő figyelmet fordítsunk a nappali berendezésére, ezért inkább a nők szeretnek a dizájnos résszel foglalkozni.

Függetlenül attól, hogy milyen stílusú a nappalink, hol helyezkedik el a lakáson belül, van néhány alapvető funkció, amely sohasem hiányozhat egy nappaliból. Ilyen például a kanapé és fotelek és természetesen, a középpontban egy dohányzóasztallal. Ez köti össze igazán a szoba kiegészítőit és egyéb dekorációs elemeit – és persze ez a legfontosabb, legtöbbet használt rész is.








Amellett, hogy központi szerepet tölt be a kanapé és a fotel, fontos, hogy hívogató is legyen a vendégek számára – nemcsak a bútorok, hanem az egész helyiség harmóniát, kellemes környezetet sugározzon. Hozd összhangba a textileket, kiegészítőket, függönyöket, szőnyegeket a kanapéval és az egész nappalival!

Mondani sem kell, hogy a sötét színek szűkítik a teret, összenyomják, és nyomasztóak is, főleg kis térben. Ezért érdemes világos színeket alkalmazni szinte mindenhol, ahol csak tudunk, a falaktól kezdve a szőnyegig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése