Mutasd meg, hol laksz - és megmondom, ki vagy. Ember és dizájn egymás kiegészítői. A lakni passzív ige - belakni valamit aktívan kell. (Dr. Bodolay Klára belsőépítész, lakberendező). | Ez a weboldal kulcsszavas keresőoptimalizálás alatt áll. - Honlapoptimalizálás és linképítés a jobb Google-helyzésért!

2015. szeptember 20., vasárnap

Szép-e a salgópolc?

Nem könnyű eldönteni, hogy a csavaros dexion salgó polcból összeállított irattári állvány vajon szép-e. A salgó polc lehet horganyzott, krómozott vagy nikkelezett, acél vagy alumínium, lehet natúr vagy festett felületű, de bármilyen is legyen, esztétikai értéket nehéz tulajdonítani neki. Hagyományosan csavar nélküli vagy modernebb csavaros salgó polc esetében nem a szépérzék dönt, hanem az, hogy az ilyen polcrendszerek megfelelő választ nyújtanak korunk követelményeinek, a raktárberendezők elvárásainak. A gördíthető salgó polcokkal a rendelkezésre álló helyet tudjuk majdnem 100% kihasználni - ilyenkor másodlagos, hogy tetszetős-e a látvány. A raktár és irattár nem szépművészeti múzeum.

És mégis... Ha létezik az ipari tájnak esztétikuma (a Villa Negrának pedig romantikája), akkor a salgópolcok nyújtotta látvány dizájnértékéről is beszélhetünk.
Szép-e a csavaros salgópolc?

Csavarmentes vagy csavaros salgó polc esetében nem a szépérzék dönt, hanem az, hogy az ilyen polcrendszerek praktikusak raktárban, irattárban, garázsban, műhelyben. Ipari dizájn, nemes egyszerűség, megkérdőjelezhető esztétika, összerakható polc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése