Mutasd meg, hol laksz - és megmondom, ki vagy. Ember és dizájn egymás kiegészítői. A lakni passzív ige - belakni valamit aktívan kell. Belsőépítész, lakberendező). | Ez a weboldal Google keresőoptimalizálás alatt áll. - Honlapoptimalizálás és linképítés a jobb helyzésért!

2021. május 5., szerda

A kanapék világa

 

Az ülőbútorok, a kanapék világa

minőségi kanapé design
A bútor világ eleganciája: minőségi kanapé

A vásárláshoz nem csak pénzre van szükségünk, bár a bútorvásárlás nem éppen olcsó mulatság. Gondoljunk csak bele - egy elegáns, bőr kanapé bizony tényleg nem két fillér.
Szóval nem csak pénzre, bankkártyára, hanem ismeretekre is szükségünk van, nehogy bóvlira költsünk, amikor ülőbútor vásárlásba fogunk.

A kanapék fajtái, felosztásuk

Az ülőbútornak, mint fogalomnak számos alfaja ismert. Először is az olyan nagy csoportok jönnek szóba, mint a fotelek vagy a kanapék. (A hokedli, a stocki, a puff - demokrácia lévén a trón - most nem kerül figyelmünk középpontjába.)
A kanapék is számtalan funkció kielégítésére alkalmasak, amelyek felosztásuk alapjául szolgál. Az egyszerű kanapé, az ágyneműtartós, a kanapéágy, a kihúzhatós, a gördülős, a sarokkanapé egy-egy külön osztály.
De anyag szerint is osztályozhatunk, ezek közül a legismertebbek: a bőr kanapé, a textilbőr vagy a textil kárpitos vagy szövet borítású kanapé.

És akkor a színekről még nem is beszéltünk

Pedig a gyártók színben is igyekszenek a vásárlók kedvébe járni. A bútoripar tömegtermelése csakis ilyen bő választék és kínálati sokszínűség mellett lényegülhet át egyedi termékké, "az ÉN kanapém" minőséggé.
Nézzünk is egy példát, a Stagra bútorgyár színkínálatából:

Kanapé szövetszínek palettája

Ám mindez aligha elegendő ismeret.
A tipikus vásárló ma már először egy közeli bútorbolt honlapját fogja böngészni, s ha nem találja meg a keresett sarokkanapét, akkor funkció szerint fog keresni a Google tágabb körében, pl. ezt ütve a számítógépébe: sarokkanapé.
De most mi is segíthetünk Önnek egy olyan honlapra mutatva, amely számtalan értékes információval fogja segíteni Önt a vásárlás során:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése