Mutasd meg, hol laksz - és megmondom, ki vagy. Ember és dizájn egymás kiegészítői. A lakni passzív ige - belakni valamit aktívan kell. Belsőépítész, lakberendező). | Ez a weboldal Google keresőoptimalizálás alatt áll. - Honlapoptimalizálás és linképítés a jobb helyzésért!

2021. május 7., péntek

A sarokkanapé sarkában loholunk

 A sarokkanapék világa

Sarokkanapék egy honlapon
Sarokkanapék az ABútor kanapé áruház honlapján

A találós kérdés így szól: sarokba állítják, de nem rosszcsont kisgyerek – hát akkor mi lehet az.
A válasz kézenfekvő: sarokkanapé!
A sarokkanapé – ez is kézenfekvő – az ülőgarnitúrák nagy családján belül a kanapék osztályába tartozik.

A sarokkanapé funkciója

Funkciója szerint a kihasználatlan, üres sarkok otthonossá tételéért felelős. Más megközelítésben a sarokkanapé a helykihasználás királya vagy királynője inkább, hiszen az értékes helyek kihasználását teszi lehetővé a lakásban, irodában, rendelőben vagy bárhol másutt azzal, hogy a szóban forgó bútordarab a nagyon sokszor üres tereket tölti ki, helyet adva más funkciójú bútoroknak, eszközöknek, például egy kártyaasztalnak vagy zongorának.

Budapesten tudunk egy nagyszerű kanapé áruházat

Amit fentebb mondtunk a sarokkanapéról, azt egy budapesti kanapé áruház, egy valóságos ülőgarnitúra specialista, az Abútor bútorbolt még nálunk is szebben mondja:

„A sarokkanapé meghitté varázsolja a szoba vagy a közösségi terek sarkait. Meghitt beszélgetések, szerelmek bevallásának kényelmes ülőgarnitúrája. A sarokkanapék nálunk több színben, változatos anyagban jelennek meg.”

A sarokkanapé fajtáiról

Lám, mi a szerelmi fészek funkciót, mint ami egy ilyen jellegű bútordarabtól elvárható volna, csúnyán kihagytuk...

Hibánkat hozzuk helyre azzal, hogy megemlítjük: a sarokkanapé is lehet ágyneműtartós, ággyá, fekvőhellyé alakítható, sőt lehet modulrendszerű bútorrendszer része is.

Színek kavalkádja, anyagok sokszínűsége jellemezheti. Vagyis borítása lehet bőr, textil, bőrtextil és bármilyen anyag.

S ha már a kanapé specialista bútorbolt szóba jött, aki nem a weben, hanem személyesen lépne be a bútorüzletbe, az itt teheti meg: Budapest, Soroksári út 132. (Kén utca sarok).

A sarokkanapéra áhitozók a weben pedig itt tájékozódhatnak árakról és árukról: 
Bútor, kanapé

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése